logo

català | castellano | english
| L'HOSTAL | NOVETATS I ACTIVITATS | GALERIA D’IMATGES FORMULARI DE CONTACTE | TARIFES | ENLLAÇOS
Novetats | Activitats    
novetats

   
ACTIVITATS

Al terme municipal de Castellar de n’Hug s'hi poden trobar diferents indrets d’interès turístic. A l’entrada del poble hi trobem el monument al gos d’atura que dona la benvinguda al visitant, al bell mig del poble hi tenim situada l’església de Sta. Maria de n’Hug, el museu del Pastor i l’audiovisual sobre el transcurs del riu Llobregat.
El poble disposa de piscina, d’una pista poliesportiva, i un centre d’activitats i educació ambiental.
Al paratge del Clot del Moro hi poden visitar el Museu del Ciment, i també el Tren del Ciment amb el qual podran fer una petita ruta que els portarà a visitar els Jardins Artigas a la Pobla de Lillet.
També poden realitzar una ruta del romànic amb les dues esglésies situades al nostre terme municipal com l’església de St. Vicenç de Rus, i St. Joan de Cornudell, el Monestir romànic de Sta. Maria de Lillet (S. IX) i la rotonda de St. Miquel que es troben al terme municipal de La Pobla de Lillet.
A pocs quilòmetres de l’Hostal, també podran visitar el Santuari de Montgrony, un indret idíl·lic i únic.
Cada època de l’any ens ofereix diferents possibilitats per gaudir del nostre entorn:
Rutes a peu per arribar a les diferents fonts del voltant del nostre poble, com la Font del Sofre, la Font del Músic,…
A la primavera tenim els bolets i podem trobar corrioles, moixernons, múrgoles… i a la tardor rovellons, fredolics, llenegues, ceps…
També es pot pescar al riu Llobregat.
Al tenir l’estació d’esquí de la Molina tan a prop ens permet practicar l’esquí i durant tot l’any hi organitzen multitud d’activitats de lleure ( cavalls, bicicletes, quads…).
Durant el mes d’agost al poble, tots els caps de setmana s’organitzen actes festius de cara al turisme, a més a més del famós Concurs de Gossos d’Atura.La fi de l’estiu ens porta a la tardor i la natura canvia el verd exuberant de l’estiu per les tonalitats ocres i l’esclat dels fruïts del bosc.


HOTEL LES FONTS - Restaurant La Farga Vella - Botiga Les 9 Fonts - Lloguer d'Apartaments
BV-4031 Km 8 - 08696 Castellar de n'Hug (Barcelona) - Tel. 93 825 70 89 - e-mail: info@castellardenhug.cat - privacitat de dades